Põhjaka Viinaköök
Põhjaka Viinaköök loodi 2014. aasta alguses Tallinn-Tartu maantee ääres Mäos asuva Põhjaka restorani kõrvale. Esimese katsetuse astelpajunapsu panime kolmeliitrisesse purki käima juba mitu aastat enne viinaköögi rajamise mõtet. Tuli välja nii hea, et hakkasime seda ka klientidele pakkuma. Timmisime retsepti, külalistele maitses ja sooviti koju kaasagi osta. Otsustasime jooki siis juba natuke suuremalt teha. Paberimajandus oli paras kadalipp, sellega läks mitu aastat, aga nüüd on meil Põhjaka lähistel eraldi tootmisruumid, kus napsu legaalselt ja suuremates kogustes teeme. Jook valmib aga endiselt käsitööna. Meile teadaolevalt on Põhjaka Viinaköök taasiseseisvunud Eesti esimene ja ainuke sertifitseeritud väikeviinaköök.
Põhjaka Viinakoek was created at the beginning of 2014 next to the Põhjaka restaurant in Mäo along the Tallinn-Tartu highway. We started the first experimental sea buckthorn drink in a three-liter jar several years before the idea of establishing a vodka kitchen. It turned out so well that we started offering it to our customers. We tweaked the recipe, the guests liked it and wanted to buy it home. Paper industry was a good flag, it went on for several years, but now we have separate production facilities near Põhjaka, where we make beer legally and in larger quantities. However, the drink is still made by hand. As far as we know, Põhjaka Viinaköök is the first and only certified small vodka kitchen in newly independent Estonia.
Sinu valikutele vastavaid tooteid ei leidu.